Konstnärsservice

Vad skulle du vilja få hjälp med? Galleri Fågel kan erbjuda både tjänster och produkter som underlättar ditt konstnärsskap. Ring oss så skräddarsyr vi en lösning som passar dig. Vi har bra avtal med en rad branschledande leverantörer. 

Modern ramverkstad

Det ska se proffsigt ut. Vår moderna ramverkstad ramar in dina konstverk med material av högsta kvalitet. Våra ramlister kommer från Konstlist, Nielsen, TranåsList, Malmbergs m fl.
Allt material vi använder är miljövänligt tillverkade och syrafria. Inramningarna följer  museistandard och är måttanpassade efter dina original.
Ska du ställa ut? Snyggast blir det när inramningen är enhetlig. Vi gillar utmaningar och kommer gärna med förslag på hur det skulle kunna se ut på din nästa utställning.

Konstupplagor

Vi hjälper dig igenom hela processen. Från digital bild till utskrift. 
Vi uppfyller alla kraven för Fine Art Print. Utskrifterna kan ramas in eller bara plastas in med en anpassad passepartout. Naturligtvis syrafritt.
Vi håller ordning på editioner och skriver ut äkthetsbevis.

Kan det bli enklare?

Konstnärsmaterial

Vi har bra avtal med ledande leverantörer av konstnärsmaterial. Allt från penslar till färdiga ramar.
Vi samarbetar med Paleda som är en grossist med ett stort sortiment av kvalitetsprodukter. Normal leveranstid är ett par dagar. Prisnivån är den samma som du kan köpa på internet.
Standardramar från Nielsen och Galleri 1. I ramverkstan har vi ett mindre lager för direkt leverans. Alla modeller är beställningsbara.

Här kan du se hela sortimentet på PALEDA
http://www.paleda.se

Gör det enkelt för dig! Ring 070-302 70 15 och boka ett möte