Åsa Halldin

Var kommer bilderna ifrån.. jag blundar och förundras.

Jag drar linje efter linje, som blir till mönster och karaktärer, skrapar bort färg, lägger till, och målar över.  Hittar nya ansikten om och om igen, ser hur kraftfull, vacker och ensam människan är, där på duken… Var kommer bilderna ifrån, jag blundar och förundras över hur de oväntat dyker upp. När allt faller på plats är tiden inte relevant och linjerna på duken blir det största nöjet.

Jag är Åsa Halldin, jobbar som konstnär och är verksam i Göteborg, Sverige.

Sedan jag tog min Magisterexamen på Konsthögskolan år 2007 har jag aktivt jobbat som konstnär. Jag känner stor tacksamhet att jag lever min dröm, i frihet och i kreativitet. Efter varje utställning fortsätter resan, jag planerar ett nytt projekt, med nya platser och nya ansikten.

Med Kärlek Åsa

Galleri